Schwenner Zsuzsanna
tanácsadó szakpszichológus

 Ha úgy érzi elakadt az életében, összecsapnak feje felett a hullámok vagy csak szeretné jobban megérteni saját magát és kapcsolatait, forduljon hozzám bizalommal!


  Kapcsolatainkra egyre kevesebb az idő, sok bennünk az elvárás, mindnyájan ideális párkapcsolatra, harmonikus családi életre vágyunk, de sokszor nem tudjuk, hogyan is érhetnénk ezt el, mit tehetnénk, hogy jobban kommunikáljunk, könnyebben megértsük a másikat, és egyértelműbben közvetíthessük saját vágyainkat, szempontjainkat.

Gyakran gyerekeink problémás viselkedése hívja fel a figyelmet arra, hogy valamin változtatnunk kellene. Ekkor is segítséget nyújthat egy pszichológus.


Rohanó világunkban a sok stressz is egyre több problémát okoz. Gyakori a fejfájás, a hátfájás vagy az álmatlanság, s ezek hátterében gyakran lelki okok húzódnak meg. A testi egészség mellett lelki egészségünk megőrzésére is több energiát kell fordítanunk. Ebben segíthet az autogén tréning, egy olyan relaxációs eljárás, mely 10-12 hét alatt elsajátítható, s napi 10-20 perces gyakorlásával már sokat tehetünk egészségünkért.Várom kérdéseit pszichokert@gmail.com e-mail címen vagy hívjon: 06 (20) 220-65-06 !